Werken bij de KamphuisGroep

Werken bij de KamphuisGroep is werken op hoog niveau in een informele sfeer.
De KamphuisGroep is een jonge onderneming, die bedrijven helpt meer te halen uit hun activiteiten door het slimmer inzetten van eigen informatie en kennis.
De KamphuisGroep is volledig ingericht om zo flexibel mogelijk op elke wens van de klant in te spelen. Daarom krijgt bijvoorbeeld elke klant direct een eigen Extranet-omgeving tot haar beschikking, waarop de vorderingen van een opdracht te volgen zijn. En waarop, indien wordt gefactureerd met nacalculatie, inzichtelijk is hoeveel uren er rees verbruikt zijn.
Flexibiliteit staat bij ons centraal. Daarom geldt voor alle klanten dat wij altijd bereikbaar zijn. En dat al onze documentatie op intranet en extranet beschikbaar zijn. En dat wij overal in Nederland locaties hebben waar we binnen 2 uur kunnen besluiten te gaan vergaderen.
Bij `flexibel naar de klant` hoort ook flexibiliteit naar de collegae. Hiertoe hebben wij het cell-model ingericht. Dit betekent dat wij niet alleen maar `vaste` medewerkers hebben. Voor zover die nog bestaan. Voor onze opdrachten vertrouwen wij ook op ons inmiddels behoorlijk omvangrijke netwerk van freelancers. En wil je de stap wagen naar het werken voor jezelf, maar lijkt je de sprong nog te groot? Wij nemen je graag voor een flexibele periode in dienst. Zonder concurrentiebeding. Vervolgens stomen wij je klaar voor de sprong naar het freelancerschap. En laten wij je zien, dat die sprong helemaal niet zo diep is. Geen zin om als freelancer je hele urenadministratie bij te houden en te factureren? Wij zijn flexibel genoeg om dit vervolgens voor je te verzorgen.