Over ons

Wij helpen bedrijven de kracht van hun data te onthullen door inzet van data-science. Dus door het organiseren van data met datawarehousing en data governance, het geven van inzicht in informatie met Business Intelligence en het bereiken van resultaatverbetering door inzet van bigdata & analytics.

We kunnen uw project van A tot Z managen en zijn preferred consultants voor diverse organisaties. We zetten regelmatig onze eigen, inmiddels ruimschoots ingezette, methodieken in, zoals onze in-huis ontwikkelde IBA Quick Scan™, de Data Governance Spider en onze brainstormsessie de Big Data Roadmap.
We zijn allen wetenschappelijk geschoold, en krijgen vaak complimenten over onze hands-onmentaliteit. Wij geloven dat passie resultaten creëert en laten dit graag aan u zien. Wij zijn uw gewaardeerde partner die voor u de nog onbekende paden begaanbaar zal maken. En wij zetten graag die extra stap om meetbare resultaten aan u te tonen!

Wij vertellen u graag wat onze klanten zeggen over ons onderscheidend vermogen:
  • Professionele kennis gecombineerd met Subject Matter Expertise
    Wij geloven dat het integreren van data het effectiefste kan worden uitgevoerd als er ook diepgaande kennis is van de betekenis van data van uw organisatie. Daarom combineren wij onze professionele kennis van informatiemanagement graag met onze expertise in finance
  • Richting bepalend,no-nonsens, op maat gemaakt
    Methodes en technieken zijn gemaakt om het werk gemakkelijk te maken. Hoewel we zowel in de nieuwste methoden zoals Scrum, Agile en Lean als ook in gangbare methoden zoals Prince II, RUP en PMBOK zijn gecertificeerd, zullen wij altijd kijken naar de meest effectieve aanpak om zo voor de beste reultaten te kunnen bereiken
  • Systeemonafhankelijk
    Wij hebben geen connectie met enige software- of hardwareleverancier. Onze focus is altijd `customer only`