Werken bij KamphuisGroep: Het Cell-model

Werken met de KamphuisGroep is werken op hoog niveau in een informele sfeer.
De KamphuisGroep is een jonge onderneming, die bedrijven helpt meer te halen uit hun activiteiten door het slimmer inzetten van eigen informatie en kennis.
Flexibiliteit is onze kracht. In het verleden kregen wij verzoeken om freelancers te ondersteunen. Ook is er reeds een aantal medewerkers geweest, dat na een tijdlang in dienst te zijn geweest, de stap waagde naar zelfstandigheid. Hiertoe heeft KamphuisGroep het cell-model ontwikkeld: Een flexibele manier om `werken bij` in te vullen.
Indien u in dienst komt, dan wordt samen met u een stappenplan gemaakt op basis van uw kennis, vaardigheden en ambitie. Uiteindelijk doel kan zijn om zelfstandige te worden. Samen met u stippelen we een pad uit om op eigen benen te staan. We leren hoe u aan opdrachten komt. Hoe u kan netwerken. Welke zaken er komen kijken bij de zelfstandigheid. En per slot van rekening, hoe u fiscaal het gunstigst kan freelancen. Uiteindelijk kunt u zelf of via ons bij een klant aan de slag als consultant.
Als u reeds freelancer bent, maar hulp nodig heeft bij het vinden van een nieuwe opdracht, of u ondersteuning nodig heeft bij uw werkzaamheden, ook dan bent u bij KamphuisGroep aan het goede adres. Wij hebben binnen ons __kenniscentrum% het KamphuisGroep Ondersteunings Centrum (KOC) ontwikkeld. Deze module stelt u in staat:
  • Uw dagelijkse uren te registreren
  • Uw maandelijkse factuur op te stellen
  • Uw factuur door ons te laten innen (incl. debiteurenbewaking)
Ge´nteresseerd geraakt? Neem contact met ons op door ons te mailen of ons te bellen op: 0182-620969