Vacature Data scientist

Ben je op zoek naar allround datasciencewerk waarbij je echt resultaat ziet? Vind je het leuk om bij verschillende klanten state-of-the-art oplossingen met door jou gemaakte modellen neer te zetten? KamphuisGroep werkt vanuit een wetenschappelijke achtergrond aan oplossingen voor haar klanten. We richten ons op het adviseren van bedrijven over het ontsluiten en analyseren van de data die in databases en informatiesystemen beschikbaar is. Kenmerkend zijn onze familiaire bedrijfscultuur en klantgerichte werkmentaliteit.

Voor een verdere uitbouw van deze activiteit zijn we op zoek naar een

Data scientist m/v


We sommen de competenties en vaardigheden op die we erg belangrijk vinden:
 • Open minded, pro-actief, zelfstarter, in staat verwachtingen te managen
 • Je kunt goed Nederlands en Engels spreken en schrijven, Frans is een pré
 • Je hebt tenminste enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie

Je bent een allround data scientist met kennis en ervaring in het exploreren van data, het modelleren ervan en het inzetten van deze modellen voor disseminatie naar procesverbeteringen. Hiervoor heb je hands-onervaring met de tools die vaak worden ingezet voor deze analyses, zoals de Microsoft Azurestack, Dataiku en Spark en kun je hierin programmeren, met Python, R of Matlab. Naast het helpen van onze klanten met het doen van opdrachten, help je mee aan het verder vormgeven van ons bedrijf en aan onze AI-halffabrikaten.

Welke kennis en ervaring vragen we van je:
 • Afgeronde universitaire studie met een kwantitatieve component (bv Wiskunde, (Bestuurlijke) Informatica, Econometrie)
 • Bereid te reizen door Nederland, België en Frankrijk
 • Sterk in het documenteren en opzetten van zaken zoals modelopzet, impactanalyses, ontwerpen
 • Ervaren in big data & advanced analytics
 • Kan creatieve of praktische oplossingen aandragen voor verbeterde klantprocessen en projectimplementaties
 • Werkt aan goede verhoudingen tussen verschillende stakeholders, onder meer door het begrijpen van hun vakgebied en bijbehorende behoeften
 • Ervaren in één van de volgende branches: finance, risk, regulatory reporting
 • Ervaren in het programmeren in databases, DSML Tools en/of bigdata-tooling, zoals SAS, Dataiku, DataRobot, RapidMiner, Microsoft SSIS/SSAS/SSRS, MySQL, MongoDB, Hadoop, Tableau of QlikSense

We bieden je gedreven ondernemende en vernieuwende collega`s in een cultuur van wederzijdse commitment. Een zeer (intellectueel en commercieel) boeiende functie in een innovatief en vooruitstrevend bedrijf dat binnen zijn sector tot de absolute top wil gaan behoren. De mogelijkheid om kennis en kunde verder uit te breiden en een nieuwe business unit op te bouwen. De arbeidsvoorwaarden zijn prima, inclusief aantrekkelijke prestatiebeloning. Kortom, een uitgelezen kans voor ambitieuze toppers.

Dus als je ervaren bent in data science en wil pionieren in een kleine maar snel groeiende onderneming, stuur dan snel je cv en contactgegevens naar ons kantoor en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!