Vacature Consultant data analyse


Vind je geen voldoening in het invullen van standaard documenten zoals Word en Excel om dat ver-volgens een analyse of advies te noemen? Wil je toepassen wat je tijdens je studie hebt geleerd? De KamphuisGroep werkt vanuit een wetenschappelijke achtergrond aan oplossingen voor haar klanten. We richten ons op het adviseren van bedrijven over het ontsluiten en analyseren van de data die in databases en informatiesystemen beschikbaar is. Kenmerkend zijn onze familiaire bedrijfscultuur en klantgerichte werkmentaliteit.

Voor een verdere uitbouw van deze activiteit - en een verdere professionalisering die uiteindelijk zal moeten leiden tot een aparte Business Unit IBA - zijn wij op zoek naar een

Consultant Data Analyse (m/v).

Om aan de marktvraag te kunnen voldoen zijn wij op zoek naar een Consultant Data analyse. De focus binnen deze functie ligt op het op een gestuctureerde manier ontsluiten en analyseren van gegevens uit de (marketing)databases van de verschillende klanten en het voorzien van de klanten van relevante markt- en marketinginformatie. In dit kader wordt gewerkt aan geavanceerde marketinganalyses, datamining (analyses en voorspelmodellen), het verbeteren van de (marketing)databases van de klant en advisering ten behoeve van marketingacties en marktonderzoek.

U bent enerzijds sterk in zowel het maken van analyses en de faciliterende systemen van Business Intelligence als datawarehousing en anderzijds in staat (latente) klantbehoefte te signaleren en in concrete acties en/of in leads om te zetten. Hierdoor zorgt u mede voor nieuwe business.

Primaire taken/focus:


- Data analyse
- Consultancy

Profiel:


- Flexibele en pragmatische instelling, proactieve houding en een teamspeler
- Kennis van en ervaring met het gehele software-ontwikkelingsproces met de nadruk op datawarehousing en Business Intelligence
- Kennis van automatisering en inrichting grote bedrijven met datawarehouses, CRM-systemen en BI-tools
- Bereidheid tot reizen en overwerk
- Hart voor de zaak; meedenker concepting KamphuisGroep
- HBO of WO Econometrie/Informatica/BI/..
- Kennis van concepten als 1-1, CRM, Business Intelligence e.d.
- Kennis en ervaring met het maken van data analyses en/of data mining (zoals churn en retention analysis en voorspelmodellen)


Wat bieden we:


Gedreven ondernemende en vernieuwende collega`s in een cultuur van wederzijdse commitment. Een zeer (intellectueel en commercieel) boeiende functie in een innovatief en vooruitstrevend bedrijf dat binnen zijn sector tot de absolute top wil gaan behoren. De mogelijkheid om kennis en kunde verder uit te breiden en een nieuwe business unit op te bouwen. De arbeidsvoorwaarden zijn prima, inclusief aantrekkelijke prestatiebeloning. Kortom, een uitgelezen kans voor ambitieuze toppers.

>>> Reageer nu voor meer informatie over deze vacature.