Over ons

Wij helpen bedrijven meer rendement te behalen door informatie en kennis van die bedrijven beter te organiseren. Dit doen we door het leiden van projecten, het geven van consultancy op project- en contractbasis en het geven van cursussen. Wij zijn continu op zoek naar oplossingen om voor hen een nog hoger rendement te realiseren.

Wij dragen ervoor zorg dat datawarehouses en marketingdatabases optimaal worden ingericht, en informatie door Business Intelligencetools optimaal wordt ontsloten. Daarnaast zijn we specialist in het vertalen van de informatiebehoefte naar duidelijke rapportages en analyses.

Wij hebben voor onze diensten een aantal instrumenten ontwikkeld, en wel de IBA Quick Scan&"153 en de Trendnavigator. Daarnaast kunnen wij u met InterimSource op contractbasis diensten verlenen.

De KamphuisGroep werkt vanuit een wetenschappelijke achtergrond en heeft inmiddels veel ervaring mogen opdoen bij grote- en middelgrote organisaties meer over onze kennis en ervaring.

Doordat de KamphuisGroep databasetechnieken, analyseomgevingen en datakennis combineert, zijn we als geen ander in staat maximaal rendement te behalen uit uw klant- en productgegevens. Ook heeft u voor al deze diensten slechts één aanspreekpunt. Hierdoor kunt u zich optimaal richten op uw eigen werkzaamheden en sturing geven aan uw eigen prioriteiten.

KamphuisGroep: Slagvaardig management door inzicht uit informatie.

>>> Klik hier indien u met ons in gesprek wilt!

>>> Ga naar aanvullende gegevens van ons.