Onze visie en missie: Inclusiviteit en creativiteit
Onze visie is, dat elke klant wordt gekend en op zijn wenken wordt bediend. En dat geldt dus niet alleen voor u, maar ook voor uw klant. Daarnaast willen we naar een werkomgeving toe, waar het werk uitdagend en creatief is in plaats van saai en repetitief.

Om daar te komen, hebben wij het tot onze missie gemaakt om klanten te helpen met creatieve datagedreven oplossingen. Om klanten te helpen met reporting, forecasting en het monetizen van data. Zodat uw organisatie datagedreven is en klaar voor de toekomst.

Caronne - Creatieve data-oplossingen voor finance.


Onze kernwaarden: Gedreven werken met een glimlach voor de klant
  • Professionele kennis gecombineerd met Subject Matter Expertise
    Wij geloven dat het integreren van data het effectiefste kan worden uitgevoerd als er ook diepgaande kennis is van de betekenis van data van uw organisatie. Daarom combineren wij onze professionele kennis van data science graag met onze expertise in finance.
  • Richtingbepalend en resultaatgericht
    Met u kijken we graag naar wat u uiteindelijk met uw organisatie(onderdeel) wil bereiken. Om vervolgens concrete voorstellen te doen hoe we deze doelen met data kunnen realiseren. Wij implementeren daarna graag een voor u op maat gemaakte data-oplossing.
  • Systeemonafhankelijk
    Wij hebben geen connectie met enige software- of hardwareleverancier. Onze focus is altijd "customer only".


Onze partnerships: Geworteld in de maatschappij
Al sinds de start van Holland FinTech zijn we onderdeel van het innovatieve samenwerkingsverband van start-ups en scale-ups in de FinTech-sector.
Wij zijn betrokken bij de Nederlandse AI Coalitie, het samenwerkingsverband om kunstmatige intelligentie binnen Nederland naar een hoger plan te krijgen en begrijpelijk te maken voor het publiek. Zo zijn wij mede-vormgever van het ELSA-Lab Schulden en Armoedebestrijding.