beeldtaal Caronne

Creatieve
data-oplossingen
voor finance

Is uw financieel proces al datagedreven? En wat heeft dat tot nu toe concreet opgebracht? Caronne helpt u graag met het ten gelde maken van al die data. Door met u creatieve datagedreven oplossingen te bedenken en te realiseren. Zo kunt u denken aan een effectiever fraudeproces door het signaleren van frauduleuze transacties. Het besparen op het debiteurenproces door een voor elke klant op maat gemaakte betalingsprocedure. Het automatiseren van kostenverslindende operaties om de basisgegevens van uw klanten up-to-date te houden.

Caronne - Wij onthullen de kracht van uw data.

Onze producten

Vanuit onze visie is onze missie geboren: Met creatieve data-oplossingen onze klanten met een glimlach effectiever hun doel laten bereiken. Lees hieronder hoe we dit concreet doen.

Onze Klanten

Wij vertellen u graag wat onze klanten zeggen over ons onderscheidend vermogen:
  • Professionele kennis gecombineerd met Subject Matter Expertise
    Wij geloven dat het integreren van data het effectiefste kan worden uitgevoerd als er ook diepgaande kennis is van de betekenis van data van uw organisatie. Daarom combineren wij onze professionele kennis van data science graag met onze expertise in finance.
  • Richtingbepalend, resultaatgericht
    Met u kijken we graag naar wat u uiteindelijk met uw organisatie(onderdeel) wil bereiken. Om vervolgens concrete voorstellen te doen hoe we deze doelen met data kunnen realiseren. Wij implementeren daarna een voor u op maat gemaakte data-oplossing.
  • Systeemonafhankelijk
    Wij hebben geen connectie met enige software- of hardwareleverancier. Onze focus is altijd `customer only`.

Klanten die u reeds voor waren:
Testimonials

Nieuws

Werken bij Caronne

Werken bij Caronne is samenwerken met een glimlach op hoog niveau om creatieve data-oplossingen voor onze klanten te kunnen maken. Vanuit onze visie dat werk niet saai en procesmatig, maar creatief en gezellig moet zijn, willen wij je graag uitnodigen de mogelijkheden te onderzoeken om bij ons bedrijf te komen werken.

Contact

Caronne
Kvk Rotterdam, nr 58523537
Onze Algemene Voorwaarden


Illustratie adres
Arthur van Schendelstraat 650 3511 MJ Utrecht * Nederland

    Ik wil uw nieuwsbrieven ontvangen