Inleiding
Inleiding
Werken bij de KamphuisGroep is werken op hoog niveau in een informele sfeer. De KamphuisGroep is een jonge onderneming, die bedrijven helpt meer te halen uit hun activiteiten door het slimmer inzetten van eigen informatie en kennis.

Lees meer!
Cell-model
Cell-model
KamphuisGroep heeft het cell-model ontwikkeld: Een flexibele manier om `werken bij` in te vullen.

Lees meer!
Medewerkers
Medewerkers
Werken bij de KamphuisGroep is werken op hoog niveau in een informele sfeer. Op deze pagina vindt u onze openstaande vacatures.

Lees meer!
Freelancers
Freelancers
Flexibiliteit is onze kracht. Hierdoor vervullen wij regelmatig opdrachten met freelancers en andere bedrijven.

Lees meer!

Werken bij KamphuisGroep als freelancer

Werken met de KamphuisGroep is werken op hoog niveau in een informele sfeer.
De KamphuisGroep is een jonge onderneming, die bedrijven helpt meer te halen uit hun activiteiten door het slimmer inzetten van eigen informatie en kennis.
Flexibiliteit is onze kracht. Hierdoor vervullen wij regelmatig opdrachten met freelancers en andere bedrijven. Ook ontvangen wij met enige regelmaat opdrachten die wij in zijn geheel laten vervullen door freelancers. Onze voorwaarden zijn daarbij flexibel en onze fee transparant. Indien u uw sporen reeds heeft verdiend in het kennisgebied van datawarehousing of Business Intelligence - in welke vorm dan ook, dan zijn we zeer geïnteresseerd in uw cv.
Mail uw cv, met een indicatie van uw uurtarief, de regio waarin u wilt werken en het type opdrachten en uw rol daarin naar ons. U ontvangt zo spoedig mogelijk bericht.
Meer geïnteresseerd in een vaste baan, of wilt u ondersteuning bij uw freelancerschap? Wij hebben mogelijkheden voor elk __kamphuisgroep/werken-bij.php__

TESTIMONIAL

Testimonial
"KamphuisGroep transformeerde ons BI-team van een club reactieve rapportagebouwers naar een efficiënt team proactieve analisten."

Onze producten

ONZE BROCHURES

Lezen van papier?

Download een brochure!