Over ons
Over ons
Wij helpen bedrijven meer rendement te behalen door informatie en kennis van die bedrijven beter te organiseren. Dit doen we door het leiden van projecten, het geven van consultancy op project- en contractbasis en het geven van cursussen.

Lees meer!
MAKE
MAKE
Wij hebben de ambitie ú zo goed mogelijk te helpen bij het analyseren van bedrijfseigen informatie om sturing te kunnen geven en beleid te kunnen maken.

Lees meer!
Contact
Contact
Neem contact met ons op door het invullen van het webformulier.

Lees meer!
Adres
Adres
KamphuisGroep helpt u slagvaardiger te managen. Hieronder zijn al onze adresgegevens overzichtelijk opgesomd.

Lees meer!

Over ons

Wij helpen bedrijven meer rendement te behalen door informatie en kennis van die bedrijven beter te organiseren. Dit doen we door het leiden van projecten, het geven van consultancy op project- en contractbasis en het geven van cursussen. Wij zijn continu op zoek naar oplossingen om voor hen een nog hoger rendement te realiseren.

Wij dragen ervoor zorg dat datawarehouses en marketingdatabases optimaal worden ingericht, en informatie door Business Intelligencetools optimaal wordt ontsloten. Daarnaast zijn we specialist in het vertalen van de informatiebehoefte naar duidelijke rapportages en analyses.

Wij hebben voor onze diensten een aantal instrumenten ontwikkeld, en wel de IBA Quick Scan&"153 en de Trendnavigator. Daarnaast kunnen wij u met InterimSource op contractbasis diensten verlenen.

De KamphuisGroep werkt vanuit een wetenschappelijke achtergrond en heeft inmiddels veel ervaring mogen opdoen bij grote- en middelgrote organisaties meer over onze kennis en ervaring.

Doordat de KamphuisGroep databasetechnieken, analyseomgevingen en datakennis combineert, zijn we als geen ander in staat maximaal rendement te behalen uit uw klant- en productgegevens. Ook heeft u voor al deze diensten slechts één aanspreekpunt. Hierdoor kunt u zich optimaal richten op uw eigen werkzaamheden en sturing geven aan uw eigen prioriteiten.

KamphuisGroep: Slagvaardig management door inzicht uit informatie.

>>> Klik hier indien u met ons in gesprek wilt!

>>> Ga naar aanvullende gegevens van ons.

TESTIMONIAL

Testimonial
"KamphuisGroep transformeerde ons BI-team van een club reactieve rapportagebouwers naar een efficiënt team proactieve analisten."

Onze producten

ONZE BROCHURES

Lezen van papier?

Download een brochure!